Redactie

Ontstaanschrijver

Om de leden van de benodigde informatie te voorzien over de clubs en activiteiten verscheen op initiatief van het bestuur in februari 1997 het eerste Nieuwsbulletin. Gerard Gulikers is vanaf het begin tot januari 2005 hoofdredacteur geweest, opgevolgd door achtereenvolgens Mieke van Isterdael, Anton Basemans en Ria Kox. Het redactieteam bestaat nu uit Cor Vreven, Arno Buij en Lies Beks.

 

Samenstelling Nieuwsbulletin

U vindt in het Nieuwsbulletin alle informatie van het bestuur, de clubs en de vele activiteiten die er plaatsvinden. Ook staat er een evenementenagenda in voor de komende maanden. Het blad verschijnt maandelijks met uitzondering van januari en augustus. U kunt de digitale versie op de homepagina vinden.

 

Bezorging

Voor de bezorging is er een vrijwilligersteam. Zij zorgen ervoor dat elke maand de boekjes in de verschillende wijken op hun plaats terecht komen.

 

Kopij aanleveren

U kunt kopij sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of afleveren bij de receptie.
Voor elke uitgave kunt u de uiterste inleverdatum en de publicatiedatum vinden in het vergaderschema.

 

Website

De redactie werkt samen met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt desgewenst direct contact met hem opnemen als u een bericht wilt laten plaatsen op de website.

 

 

nb200

Archief

Wilt u nog eens opzoeken wat er in vorige Nieuws Bulletins te lezen was dan kunt u op deze pagina terecht.

 

2019

juni      mei      april      maart      februari 

 

2018

december     november     oktober     september     juli     juni 

Seniorenvereniging De Kersenplukkers, Heer van Rodestraat 109A, 5731 VR Mierlo, 0492-663436