Creatieve club

creatieveclub

Introductie

Wij zijn onder het motto vrijheid is blijheid bezig met schilderen, aquarelleren en tekenen, ieder naar eigen voorkeur. Je hoeft geen ervaren kunstenaar te zijn om bij onze groep te komen. Ieder van ons heeft zijn of haar eigen vaardigheden. En daarmee helpen we elkaar natuurlijk bij de verschillende beeldende technieken en materialen. Gelukkig zijn er enkele leden bij die de technieken goed kunnen uitleggen, de weg wijzen naar winkels met teken- en schilderartikelen en ideeën aanreiken over hoe je kunt beginnen. Dat komt dus wel goed.

 

Waar en Wanneer

We komen bij elkaar op woensdagmorgen vanaf 9:00 tot 12:00 uur in de kleine zaal van De Vliegert. Hier kun je tevens onze creaties bekijken. Kom eens vrijblijvend op bezoek!

 

Gezelligheid

Gezelligheid vinden we belangrijk. Twee keer per jaar organiseren we een gezellig samenzijn voor onze leden. Eenmaal per jaar organiseren we in De Vliegert een tentoonstelling van onze schilderstukken.

 

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Piet van de Vorst, voorzitter, tel. 0492-661214, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Historie

In een bijeenkomst op initiatief van de Activiteitencommissie is begin 2010 de Creatieve club opgericht. Met 10 aanmeldingen hadden we een mooie basis.