Darten

darten3

 

Introductie

Op verzoek van het bestuur is Nellie van der Sanden in september 2006 gestart met een dartclub, waarschijnlijk naar aanleiding van de successen van onze nationale kampioen Barney. Deze club, genaamd d'n Bull heeft het 10-jarig bestaan in 2016 gevierd. Op 16 juli 2018 werd de dartclub bij gebrek aan voldoende leden opgeheven maar vanaf februari 2019 staat Darten weer op het programma, nu als activiteit.

 

Waar en wanneer

Achteraan links in de kleine zaal van De Vliegert hangen de drie dartboards, allen met LED-verlichting. Op donderdagavond om 20.00 beginnen we. De bijeenkomsten duren tot ca. 22.00. De bar is dichtbij en we reserveren ook wat tijd om samen televisie te kijken. Als je nog geen pijlen hebt is dit geen probleem. We hebben altijd een paar in reserve voor je klaarliggen.


 

Nieuwe leden

Onlangs hebben we weer een nieuw lid mogen verwelkomen, dat nu al met veel passie aan de competitie deelneemt. Degenen die belangstelling hebben voor darts, mogen op donderdagavond vanaf 20:00 uur een keer komen kijken en/of meegooien. We kunnen nog enkele enthousiaste leden gebruiken.

Er is momenteel een vacature voor contactpersoon.