Darten

darten3Introductie

Op verzoek van het bestuur is Nellie van der Sanden in september 2006 gestart met een dartclub, waarschijnlijk naar aanleiding van de successen van onze nationale kampioen Barney. Deze club, genaamd d'n Bull heeft het 10-jarig bestaan in 2016 gevierd. Op 16 juli 2018 werd de dartclub bij gebrek aan voldoende leden opgeheven maar vanaf februari 2019 staat Darten weer op het programma, nu als activiteit.


Waar en wanneer

Achteraan links in de kleine zaal van De Vliegert hangen de drie dartboards, waarvan één met LED-verlichting. Op donderdagavond om 20.00 beginnen we. De bijeenkomsten duren tot ca.22.00. De bar is dichtbij en we reserveren ook wat tijd om samen televisie te kijken. Als je nog geen pijlen hebt is dit geen probleem. We hebben altijd een paar in reserve voor je klaarliggen. Kom eens meedoen. Kijken mag ook!

Contactpersoon is Ed Desar, tel. 0492-662166

 

 

darts2019 1darts2019 2Competitie 301 darts 2019

De dartsactiviteit d'n Bull van Seniorenvereniging de Kersenplukkers is begin dit jaar doorgestart. Vanaf mei zijn we als proef een competitie gestart in het format 301 met twee legs. Tussen de competitiedagen door doen we allerlei andere dartspellen. De competitie is nu afgelopen en kent Jan Arts als winnaar en Marie José Coolen als runner up.

De hilarische huldiging vond plaats op donderdag 14 november jongstleden. Na een entree met het openingslied van Gerwin Price (Neil Diamond) werden de winnaars, nadat ze op hun winnaarstrapje hadden plaatsgenomen, onder luid applaus gehuldigd. Ze werden gedecoreerd met een dartrozet en er werd een flyer uitgereikt. 

 

Plannen voor 2020

Vanaf januari 2020 starten we weer met een nieuwe competitie met het format 501 met twee legs. Interesse? Nieuwe leden zijn nog altijd van harte welkom. Informatie is te verkrijgen bij de bar van de Vliegert of bij de activiteitenbegeleider Ed Desar.