Zaalreservering

Faciliteiten

De Vliegert beschikt over een aantal zalen en vergaderruimten die door leden van de vereniging gereserveerd kunnen worden en door externe partijen gehuurd kunnen worden (onderaan vindt u de tarieven voor zaalhuur). U kunt onder Agenda en Reguliere Bijeenkomsten zien voor welke dagdelen de zalen al gereserveerd zijn. U vindt de aanvraagformulieren onder Formulieren.

 

Grote zaalgrote zaal

Met een groot toneel, ruim 300 plaatsen, een uitstekende geluidsinstallatie en een team van vrijwilligers is deze zaal bijzonder geschikt voor toneel, zang en muziekuitvoeringen, carnaval, allerlei ontspanningsavonden maar ook informatiemiddagen en lezingen. De grote zaal is intensief in gebruik bij de verschillende afdelingen en activiteiten zoals: bridge en andere kaartspelen, handwerken, repetities, kienavonden, gymnastiek en dansen.

 

 

 

Kleine zaalkleinezaal

De kleine zaal is met 60 plaatsen uitermate geschikt voor kleinere gezelschappen en activiteiten, lezingen en presentaties over diverse thema's, vergaderingen en clubfeestjes. Ook is in deze zaal een projectiescherm en een eenvoudige geluidsinstallatie met draadloze microfoon en CD speler beschikbaar. De kleine zaal is in gebruik voor de bridge-instuif, rikken, repetities van de mondharmonicaclub, darten, koersbal, schilderen en bridgecursussen.

 

 

 

Bestuurskamerbestuurskamer

Aan de vergadertafel zijn 12 plaatsen. De kamer kan gereserveerd worden voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. De bestuurskamer wordt gebruikt voor vergaderingen van het bestuur, de activiteitencommisie en de redactie en voor administratieve werkzaamheden.

 

 

 

 

Schminkkamerschminkkamer

De schminkkamer is een aan het podium van de grote zaal grenzende ruimte. De kamer heeft niet alleen een functie ter ondersteuning van podiumkunsten. Het is ook een geschikte plaats voor vergaderingen. Aan de vergadertafel zijn 10 plaatsen.

 

 

 

Tarieven voor zaalhuur door externe partijen

Voor de grote en de kleine zaal gelden huurtarieven:
- Grote zaal:  € 20,- per uur, of € 80,- per dagdeel
- Kleine zaal: € 10,- per uur, of € 40,- per dagdeel

Voorwaarden:
- Een boeking is minimaal voor 2 uur.
- Voorbereiden en opruimen maken deel uit van de geboekte tijd. Aan het einde van de geboekte tijd moet de zaal voor een volgende gebruiker beschikbaar zijn.
- Bij overschrijding van de geboekte tijd worden extra uren berekend, afgerond naar boven.