Zaalreservering

Faciliteiten

De Vliegert beschikt over een aantal zalen en vergaderruimten die zowel door interne als externe gebruikers gereserveerd kunnen worden. U kunt onder Agenda en Reguliere Activiteiten en  zien voor welke dagdelen de zalen al gereserveerd zijn. U vindt de aanvraagformulieren onder Formulieren.

 

grote zaal

Grote zaal

Met een groot toneel, ruim 300 plaatsen, een uitstekende geluidsinstallatie en een team van vrijwilligers is deze zaal bijzonder geschikt voor toneel, zang en muziekuitvoeringen, carnaval, allerlei ontspanningsavonden maar ook informatiemiddagen en lezingen. De grote zaal is intensief in gebruik bij de verschillende afdelingen en activiteiten zoals: bridge en andere kaartspelen, sjoelen, handwerken, koorrepetities, kienavonden, gymnastiek en dansen.

  kleinezaal

Kleine zaal

De kleine zaal is met 60 plaatsen uitermate geschikt voor kleinere gezelschappen en activiteiten, lezingen en presentaties over diverse thema's, vergaderingen en clubfeestjes. Ook is in deze zaal een projectiescherm en een eenvoudige geluidsinstallatie met draadloze microfoon en CD speler beschikbaar. De kleine zaal is in gebruik voor de bridge-instuif, rikken, repetities van de mondharmonicaclub, darten, koersbal, schilderen en bridgecursussen.
 

bestuurskamer

 

Bestuurskamer

Aan de vergadertafel zijn 12 plaatsen. De kamer kan gereserveerd worden voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. De bestuurskamer wordt gebruikt voor vergaderingen van het bestuur, de activiteitencommisie en de redactie en voor administratieve werkzaamheden.

schminkkamer

 

 

 

Schminkkamer

De schminkkamer is een aan het podium van de grote zaal grenzende ruimte. De kamer heeft niet alleen een functie ter ondersteuning van podiumkunsten. Het is ook een geschikte plaats voor vergaderingen. Aan de vergadertafel zijn 10 plaatsen.

 

Seniorenvereniging De Kersenplukkers, Heer van Rodestraat 109A, 5731 VR Mierlo, 0492-663436