Seniorenadvies

Instanties voor senioren


 Instantie  Telefoon  Website
 Seniorenbelangen Geldrop-Mierlo  
 seniorenbelangen-gm.nl/
 Seniorenadviseurs  06-13946383  
 Gemeente Geldrop-Mierlo  040-2893893  www.geldrop-mierlo.nl
 KBO afdeling Geldrop, Secretariaat  040-2802486  kbobrabant.nl
 PVGE afdeling Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende, Secretariaat  040-2853758  geldrop.pvge.nl

 

 

sbg m

Seniorenbelangen Geldrop-Mierlo

SBG-M is een stichting die de maatschappelijke belangen van senioren (iedereen boven de 50) in de gemeente Geldrop-Mierlo behartigt. Hierin zijn KBO Geldrop, PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende en De Kersenplukkers vertegenwoordigd. Senioren in Geldrop-Mierlo kunnen een vrijwilliger van SBG-M inschakelen voor vragen over zorg en welzijn, thuisadministratie, belasting en andere onderwerpen. Een team van seniorenadviseurs, cliëntondersteuners, belastinginvulhulpen en thuisadministrateurs staat voor u klaar. Het telefoonnummer is 06-13946383. U kunt een bericht inspreken. Er wordt binnen twee werkdagen contact met u opgenomen.


gemeente geldrop mierlo

Gemeente Geldrop-Mierlo

De gemeente voert de Wet Maatschappelijke Ondersteuning uit. Op de WMO-pagina vindt u de interessante onderwerpen voor senioren. Het Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD) is gespecialiseerd in het beantwoorden van uw zorggerelateerde vragen en is te bereiken via tel. 040-2893893. Vraag naar het CMD. U krijgt dan een klantadviseur aan de lijn. Deze zal zo mogelijk direct antwoord gegeven op uw vraag of een huisbezoek bij u regelen.

 

kbo geldrop

KBO Geldrop

In het verleden was onze vereniging aangesloten bij de KBO. In de gemeente Geldrop-Mierlo is nog steeds de mogelijkheid u aan te sluiten bij een KBO-afdeling. Deze is gevestigd in Geldrop. De vereniging brengt 'De Nieuwsbrief' uit voor leden in Geldrop en de leden ontvangen het maandblad ONS van KBO-Brabant.

 

pvgePVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende is een seniorenvereniging waarmee De Kersenplukkers samenwerkt.