Seniorenadvies

Instanties voor senioren


 Instantie  Telefoon  Website
 Seniorenbelangen Geldrop-Mierlo  
 seniorenbelangen-gm.nl
 Seniorenadviseurs  06-13946383  seniorenbelangen-gm.nl
 Gemeente Geldrop-Mierlo  040-2893893  www.geldrop-mierlo.nl
 KBO afdeling Geldrop, Secretariaat  040-2802486  kbogeldrop.nl
 PVGE afdeling Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende, Secretariaat  040-2853758  geldrop.pvge.nl

 

 

sbg m

Seniorenbelangen Geldrop-Mierlo

SBG-M is een stichting die de maatschappelijke belangen van senioren (iedereen boven de 50) in de gemeente Geldrop-Mierlo behartigt. Hierin zijn KBO Geldrop, PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende en De Kersenplukkers vertegenwoordigd. Senioren in Geldrop-Mierlo kunnen een vrijwilliger van SBG-M inschakelen voor vragen over zorg en welzijn, thuisadministratie, belasting en andere onderwerpen. Een team van seniorenadviseurs, cliëntondersteuners, belastinginvulhulpen en thuisadministrateurs staat voor u klaar. Het telefoonnummer is 06-13946383. U kunt een bericht inspreken. Er wordt binnen twee werkdagen contact met u opgenomen.


gemeente geldrop mierlo

Gemeente Geldrop-Mierlo

De gemeente voert de Wet Maatschappelijke Ondersteuning uit. Op de WMO-pagina vindt u de interessante onderwerpen voor senioren. Het Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD) is gespecialiseerd in het beantwoorden van uw zorggerelateerde vragen en is te bereiken via tel. 040-2893899. U krijgt dan een klantadviseur aan de lijn. Deze zal zo mogelijk direct antwoord geven op uw vraag of een huisbezoek bij u regelen. Het e-mailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

kbo geldrop

KBO Geldrop

In het verleden was onze vereniging aangesloten bij de KBO. In de gemeente Geldrop-Mierlo is nog steeds de mogelijkheid u aan te sluiten bij een KBO-afdeling. Deze is gevestigd in Geldrop. De vereniging brengt 'De Nieuwsbrief' uit voor leden in Geldrop en de leden ontvangen het maandblad ONS van KBO-Brabant.

 

pvgePVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende is een seniorenvereniging waarmee De Kersenplukkers samenwerkt.