Ouderenadvies

Instanties voor senioren


 Instantie  Telefoon  Website
 Seniorenbelangen Geldrop-Mierlo
 Ouderenadviseurs
 
 06-13946383
 seniorenbelangen-gm.nl/
 Centrum Maatschappelijke Deelname, Gemeente Geldrop-Mierlo  14040  www.geldrop-mierlo.nl
 KBO afdeling Geldrop, Secretariaat  040-2802486  kbobrabant.nl
 PVGE afdeling Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende, Secretariaat  040-2853758  geldrop.pvge.nl

 

 


Informatie

Weet de weg nog maar eens te vinden bij alle gemeentelijke, sociale en hulpinstanties. U kunt daarvoor terecht bij het team adviseurs van de stichting Seniorenbelangen Geldrop-Mierlo (SBG-M) en bij de gemeente Geldrop-Mierlo. SBG-M is een vrijwilligersorganisatie, opgericht om de maatschappelijke belangen van de senioren (iedereen boven de 50) in de gemeente Geldrop-Mierlo te behartigen. Daarin zijn naast De Kersenplukkers de KBO-afdeling Geldrop en PVGE Geldrop-Mierlo & Heeze-Leende vertegenwoordigd.

 

sbg m

Seniorenbelangen Geldrop-Mierlo

Alle senioren in Geldrop-Mierlo kunnen een vrijwilliger inschakelen als zij vragen hebben op het gebied van zorg en welzijn, thuisadministratie, belastingen en andere terreinen. Een team bij Seniorenbelangen Geldrop-Mierlo bestaande uit vrijwillige ouderenadviseurs, cliëntondersteuners, belastinginvulhulpen en thuisadministrateurs staat voor u klaar. Het team is te bereiken via telefoonnummer 06-13946383. U kunt een bericht inspreken en er wordt dan binnen twee werkdagen contact met u opgenomen.


Gemeente Geldrop-Mierlo

gemiHet Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD) is gespecialiseerd in het beantwoorden van al uw zorggerelateerde vragen. Deze afdeling is te bereiken via telefoonnummer 14040. Vraag naar het CMD. U krijgt dan een klantadviseur aan de lijn. Er wordt zo mogelijk direct antwoord gegeven op uw vraag of een huisbezoek bij u geregeld. Een telefoontje kan u veel zorgen besparen.
Op de website van de Gemeente worden veel vragen betreffende zorg beantwoord.

 

kbo geldrop

KBO Geldrop

In het verleden was onze vereniging aangesloten bij de KBO. In de gemeente Geldrop-Mierlo is nog steeds de mogelijkheid u aan te sluiten bij een KBO-afdeling. Deze is gevestigd in Geldrop.

 

pvgePVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende is een seniorenvereniging waarmee De Kersenplukkers samenwerkt.