Creatieve club

creatieveclubOntstaan

In een bijeenkomst op initiatief van de Activiteitencommissie is begin 2010 een Creatieve Club opgericht bij De Kersenplukkers. Met 10 aanmeldingen hadden we een mooie basis.

Wanneer en waar

Wij tekenen en schilderen op woensdagmorgen vanaf 9:00 tot 11:30 uur in de kleine zaal van De Vliegert. Hier kun je tevens onze creaties bekijken. Kom eens vrijblijvend op bezoek!

 

Activiteiten

We zijn onder het motto vrijheid is blijheid bezig met schilderen, aquarelleren en tekenen, ieder naar eigen voorkeur.

Ervaring

Je hoeft geen ervaren kunstenaar te zijn om bij onze groep te komen. Ieder van ons heeft zijn of haar eigen vaardigheden. En daarmee helpen we elkaar natuurlijk bij de verschillende beeldende technieken en materialen. Gelukkig zijn er enkele leden bij die de technieken goed kunnen uitleggen, de weg wijzen naar winkels met teken- en schilderartikelen en ideeën aanreiken over hoe je kunt beginnen. Dat komt dus wel goed.

Gezelligheid

Gezelligheid vinden we belangrijk. Enkele keren per jaar is er iets lekkers bij de koffie en rond de Kerst is er een presentje voor de leden, afhankelijk van wat er in de kas zit.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Piet van de Vorst, voorzitter, tel. 0492-661214, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.