Samen Zingen

samenzingen

Kun je nog zingen, zing dan mee

Ontstaan

Enige tijd nadat de seniorenzanggroep was gestopt hoorden we nogal wat reacties van oud-leden dat ze dat jammer vonden. Het was gezellig samen ook al gaat het zingen minder goed, het blijft leuk om te doen. Maria van de Kimmenade hoorde die reacties en vond dat er wat moest gebeuren. Dus kwam er een artikel met een oproep in het N ieuws Bulletin. Dat gaf heel leuke reacties en al meteen 18 aanmeldingen en aanwezigen bij de eerste woensdagmiddagbijeenkomst op 9 november 2016. Er waren enthousiaste reacties van de aanwezigen en natuurlijk wilden ze doorgaan. Samen Zingen werd de naam voor de groep.

Wanneer en waar

De groep komt bij elkaar in de grote zaal van De Vliegert.
Tijd: woensdagmiddag 14.00 tot 16.00 uur. De datums vind je bij evenementen.

 

Liederentafel

Bij de liederentafel zingen we met muzikale begeleiding allerlei bekende liedjes van vroeger. Je kunt ook luisteren of alleen maar komen voor de gezelligheid en het onderlinge contact. Overigens is zingen heel gezond volgens de dokter. Dus kun je nog een beetje zingen dan is het al goed, zelfs al kun je niet goed zingen maar vind je het leuk of gezellig, kom erbij. Livebegeleiding op piano, keyboard, accordeon of gitaar wordt verzorgd door Walther en Walter en muzikaal leider is Henk Smidt, bekend van The Salty Dogs.

Meedoen

Kom vrijblijvend op woensdagmiddag naar De Vliegert en vast en zeker wil je dan ook mee luisteren of zingen. Meer mensen zijn van harte welkom. Zorg dat je erbij komt. Je kunt je opgeven bij:
Maria van de Kimmenade, tel. 06 - 8370 0251.