Carnavalsvereniging

CVLogo

Informatie

De carnavalsvereniging is de commissie die alle activiteiten rondom carnaval organiseert. Leden zijn slechts het bestuur en de Raad van Elf. Men kan dan ook alleen benoemd worden als lid. Of lobbyen natuurlijk. C.V. De Kersenplukkers is erkend door de gemeente Geldrop-Mierlo en ontvangt deshalve een sleutel als het weer zover is.

 

Prinsenverkiezing en Prinsenreceptie

21 en 28 november. Afgelast wegens geringe kaartverkoop t.g.v. corona.

 

Dansavonden

De dansavonden op zaterdag worden georganiseerd door de carnavalsvereniging. Zij zijn zo langzamerhand een begrip geworden want ze trekken bezoekers van ver buiten Mierlo. Geen wonder want de vaste DJ Wim v.d. Biggelaar weet precies welke muziek door de generatie van De Kersenplukkers wordt gewaardeerd en speelt daar feilloos op in. Met uitzondering van de zomervakantie kunt u rekenen op een dansavond op iedere eerste zaterdag van de maand. Voor slechts € 3,- hebt u een leuk en actief avondje uit en het dansen blijkt ook nog goed voor de gezondheid te zijn.

 

Danslessen

Op maandagmiddag na het Lindedancen zijn er danslessen die worden gegeven door een ervaren danspaar: Ria en Thom Bloks. Zo kunt u zich voorbereiden op de dansavonden. Of gewoon meedoen omdat u het leuk vindt. Er is overigens nog plaats voor een aantal paren. Mocht u ook zin hebben om mee te doen dan is er goed nieuws. De proefperiode is verlengd tot half december dus u kunt nog instappen. Wanneer u vragen heeft of u wilt u aanmelden: stuur een mailtje met daarin uw volledige naam, telefoonnummer en of u een beginner bent of al iets meer les gehad heeft naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en loop binnen op maandag om 15.45 uur.

 

Bestuur en notabelen

Thieu Steijvers (voorzitter) 0492 - 664 578
Jan Jansen (secretaris) 0492 - 663 569
Prins: Bennie d’n Urste
Adjudant: Ria van Hoof

Seniorenvereniging De Kersenplukkers, Heer van Rodestraat 109A, 5731 VR Mierlo, 0492-663436