Huisregels

huisregels

Huisregels


Artikel 1: Verenigingsgebouw De Vliegert

Toegang
Toegang tot de Vliegert is alleen via de hoofdingang aan de Heer van Rodestraat toegestaan, niet via andere routes.

Roken
Met uitzondering van de aangewezen rokersruimte mag in de Vliegert niet worden gerookt, ook niet in het voorportaal.

Nooduitgangen
Alle nooduitgangen in het pand moeten altijd vrij toegankelijk blijven en mogen niet geblokkeerd worden door tafels, stoelen of andere materialen.

Parkeren
Bezoekers van De Vliegert wordt uitdrukkelijk verzocht auto's niet voor de huizen tegenover De Vliegert te parkeren, dus niet buiten de parkeervakken. Dit om de overlast voor de bewoners te beperken. Rondom het gebouw is voldoende parkeerruimte, met name op het binnenterrein, ingang Heer van Langelstraat.

Meubels terugplaatsen
Na afloop van activiteiten van onderafdelingen in de Vliegert dienen de deelnemers ervoor te zorgen dat tafels worden schoongemaakt en met de stoelen volgens de oorspronkelijke indeling worden geplaatst.

Kopiëren
Voor privégebruik van de kopieermachine is de vergoeding € 0,05 per kopie.

Inventaris
Zaken die behoren tot de inventaris van De Vliegert kunnen alleen in overleg met het bestuur worden gehuurd voor gebruik buiten het gebouw.

 

Artikel 2: Zaalreservering

Onderafdelingen mogen geen afwijkende openings- en sluitingstijden regelen zonder toestemming van het bestuur.

Reguliere activiteiten van onderafdelingen en groeperingen kunnen voor een nader te bepalen periode worden vastgelegd met instemming van het bestuur.

Reserveringen voor alle overige activiteiten dienen te worden geregeld met een reserveringsformulier. Dit kan worden ingediend bij de barbeheerster. Het formulier kan ook per e-mail worden gestuurd aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Artikel 3: Verzekeringen

De leden en vrijwilligers van de Kersenplukkers zijn op verschillende manieren verzekerd indien er tijdens het uitoefenen van hun activiteit of vrijwilligerswerk hen iets overkomt. In bijzondere omstandigheden kan dit zowel voor persoonlijk letsel als schade aan eigendom (inclusief auto) gelden. De voorwaarden waaraan iemand moet voldoen om gebruik van deze verzekeringen te maken zijn bij het bestuur bekend. Vragen hierover kunnen aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. worden gesteld.

Artikel 4: Financiële regeling activiteiten

Voor activiteiten die plaatsvinden in De Vliegert hanteert de vereniging een apart Reglement Consumpties, Munten, Catering en Verrekening van kosten.

 

Vastgesteld op 15 augustus 2017