Nieuws

cantaclassica druzhba

Canta Classica ontmoet Druzhba - Rectificatie

In het nieuwsbulletin van juli staat vermeld dat het concert Canta Classica ontmoet Druzhba gratis toegankelijk is. Helaas berust dit op een misverstand. Er zal waarschijnlijk een bijdrage van ca. € 3,50 worden gevraagd. Rectificatie volgt in het bulletin van september.

samenzingenvogeltjes

Samen zingen

Het is zó gezellig. Woensdag 5 juli is het de laatste keer voor de vakantie dat we samen zingen onder begeleiding van onze accordeonist Walter van Hirtum. Hij is bereid om ons te begeleiden op zijn accordeon en we zijn daar heel blij mee. Daarom willen we op deze laatste bijeenkomst voor onze vakantiestop alle mensen uitnodigen om op 5 juli van 14.00 tot 16.00 uur te komen zingen. Kun je niet zingen, geen probleem, dan neurie of playback je mee, als je maar geniet. We zingen geen moeilijke liederen maar liedjes die we allemaal kennen en je krijgt de tekst erbij. Komt allen en laat er ons een gezellige middag van maken. Misschien zien we je na de vakantie dan weer terug. Informatie: Maria vd Kimmenade.

svo

Soldaat van Oranje

Vooraankondiging van de reiscommissie: Schrijf met grote letters 17 september in uw agenda want dan kunt u mee met een heel bijzondere dagtocht: Een bezoek aan de hangars in Katwijk voor de matineevoorstelling van Soldaat van Oranje. Deze musical is al door 2,3 miljoen mensen bekeken en is nu tot december verlengd. Dus hoog tijd om ‘mee te kunnen praten’ over een van de beste en langstlopende musicals ooit! Voor de prijs hoeft u het niet te laten: slechts 70 euro voor vervoer, eersterangs kaartje en diner! Aanmelden op 11 juni tussen 13:30 en 14:30 bij De Vliegert. Nadere informatie vindt u hier.

trioachterom

Trio Achterom

Een prachtige mix van muziek en humor van drie onbesuisde Brabanders. In Achterom II gaan John, Luc en Maarten een stap verder dan in hun eerdere voorstelling. Ze vinden dat er genoeg is teruggeblikt en vragen zich af wat kunnen vijftig plussers zich nu en in de toekomst nog veroorloven? Hoe manoeuvreer je tussen je eigen ouder wordende ouders en wegtrekkende kinderen? Pijntje hier, kwaaltje daar.....
Kaartjes verkrijgbaar aan de bar van De Vliegert voor € 5,-. Je kunt ook telefonisch reserveren: 0492-663436. De voorstelling is ook toegankelijk voor niet leden. Meer in het Nieuwsbulletin van juli.

verbouwing2

Verbouwing

De eerste fase van de verbouwing ligt achter ons. Deze betrof de kleine zaal, de nieuwe gang en de computerruimte. Nu volgen de aanleg van de zit-koffiecorner en de aanpassingen aan de bar en de garderobes. De planningskaart voor de verbouwing kun je hier inzien. Deze is gemaakt door onze technisch specialist Maarten Verbruggen. De dikke zwarte lijnen geven nieuwe scheidingswanden aan. De plaatsen die gewijzigd worden zijn geel gemarkeerd.

dansavond

Dansavonden najaar 2017

De succesvolle dansavonden krijgen een vervolg in het najaar op 23 september, 28 oktober en 9 december. Noteer deze datums in je agenda! Onze vaste DJ Wim van den Biggelaar staat garant voor bijzonder leuke en gevarieerde dansmuziek. Je kunt dansen in stijl maar ook inline of gewoon genieten van de muziek en de gezelligheid. De avonden zijn voor iedereen toegankelijk. Ze beginnen om 20.00 uur en duren tot 23.30 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. De toegangsprijs is € 3,-. Denk eraan: vol is vol. Je kunt reserveren via tel. 0492-663436.

vliegerbloazers28 5

De Vliegerbloazers bij Blaaskapel De Kersenlanders

Al enige tijd terug is de Blazerskapel De Kersenlanders begonnen met de organisatie van de Solistenparade. Ze nodigen dan solisten op verschillende instrumenten uit bij hun optreden. En zo traden vier leden van de Vliegerbloazers op zondagmiddag 28 mei j.l. samen met hen op in ’t Loesje. Het Koefsteiner lied en My Friend The Wind werden beloond met een enthousiast applaus van het publiek.

vt

Dagtochten Vliegert-Trappers

Naar aanleiding van vorige ervaringen is gebleken dat bij de dagtochten op woensdag veel minder belangstelling is dan op maandag. Op de maandag zijn er gemiddeld 20 personen en op de woensdag amper 10 waarvan dan 5 begeleiders. Daarom is besloten om de dagtochten alleen op de maandag te fietsen. De komende dagtocht wordt de Peel-Ospeltocht. Op woensdag blijven de middagtochten gewoon doorgaan.

this generation 1a

Jubileumconcert zanggroep This Generation

Het Geldropse koor This Generation bestaat twintig jaar en vierde dit op 20 mei met een grandioos jubileumconcert samen met de koren Stage Fright uit Lierop en In Between uit Asten-Heusden. Het evenement trok maar liefst 300 bezoekers. Ger Jansens maakte een fotoreportage die je kunt bekijken op https://myalbum.com/album/nZCcxYzzCpzc

rabocheck

Mooi bedrag Rabo clubkas campagne

Dit jaar leverde de Rabo clubkas campagne ons bijna duizend Euro op. Een bedankje aan alle Kersenplukkers die op ons gestemd hebben en natuurlijk aan de Rabobank die ons hiermee financieel ondersteunt is op zijn plaats.

linedance3

Linedanceavond met The Black Cherries

Na een geweldig succesvolle jubileumviering van onze Linedanceclub is er weer een open Linedanceavond geweest op zaterdag 13 mei.

Met de bekende "voordancer" en diskjockey Ben Janssen was een enthousiast programma van dansen en heel gezellige en gevarieerde linedancemuziek verzekerd.

 

OranjeAvond 105 2017

Oranjeavond

Tijdens de Oranjeavond op dinsdag 2 mei trad De Dutch Show Company op in Cultureel Ontspanningscentrum De Vliegert. Zij brachten hun nieuwste show: De Vliegende Nonnen. Bekende en gezellige nummers uit deze landen werden allemaal live gezongen door onze nonnen en paters.
Dit optreden werd aangeboden door het Oranje Comité.

Hier vind je de foto's van de Oranjeavond. Met dank aan Cor Vreven.

 

toneel schoonheidssalon 28 3 2017

Toneelvoorstellingen ‘Tante Bella’s Beautysalon’ in oktober

Het bestuur van toneelvereniging De Kersenplukkers in Mierlo liet eerder weten dat de voorstelling van het toneelstuk ‘Tante Bella’s Beautysalon’ op donderdag 30 maart, vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april in Cultureel Ontspanningscentrum De Vliegert wegens trieste omstandigheden geen doorgang kon vinden. Het is nu de bedoeling het stuk op 5,6 en 7 oktober te gaan uitvoeren.

De al gekochte kaartjes kun je bewaren.