Linedanceclub The Black Cherry Dancers

Introductie linedancelogo

Na heel veel enthousiaste reacties op de demonstratieavond "Dansen in de Vliegert" is een cursus Linedancing georganiseerd. Deze cursus startte 8 februari 2007 met 20 deelnemers. Unaniem en enthousiast hebben de deelnemers besloten vanaf 29 maart 2007 als club door te gaan onder de naam "The Black Cherry Dancers", de Engelse vertaling van "de Zwarte Kersen Dansers". Inmiddels is de Linedanceclub gegroeid naar meer dan 40 leden.

Wanneer en waar

Elke donderdagavond van 19.00 tot 22.00 uur in de Vliegert oefenen we de verschillende dansen en leren af en toe weer een nieuwe dans bij.

 

10-jarig jubileum

Onderstaande foto is gemaakt tijdens de viering van het 10-jarig jubileum op 18 maart 2017.
blackcherrydancers 2017 a

Wat houdt het in?

Wekelijks oefenen we allerlei dansfiguren en voeren we verschillende dansen uit op het ritme van gezellige westernmuziek. Moeilijk? Welnee, onder de deskundige leiding van Ben Jansen en zijn assistentes leren we de figuren heel snel. 

linedancer

 

Waarom meedoen?

Line Dancing is buitengewoon goed voor je lichamelijke conditie en je geestelijk welzijn. En we lachen wel heel wat af als we er een nieuwe dans bij leren. Maar ook de gezelligheid vinden we heel belangrijk en die is er beslist in onze groep. 

 

Demonstraties

Het is verbazingwekkend wat we in de korte tijd van de cursus hebben geleerd. Regelmatig worden er bij verschillende evenementen demonstraties gegeven in de Vliegert. Ook zijn er uitwisselingen met andere groepen. 

 

Bestuur

We hebben een bestuur gekozen dat de belangrijkste zaken van de club regelt, zoals ledenadministratie, contributies, vakantieperiodes, demonstraties, nieuwe leden aantrekken etc.
- Ria Eijsermans
- Ricky Verlijsdonk
- Ine Verhoeven (conctactpersoon)

 

Nieuwe leden zijn van harte welkom

Kom vrijblijvend eens kijken en als je wilt een avond meedoen als de club oefent.
We merken dat de "kersenplukkende" mannen wat meer schroom hebben om mee te doen, terwijl het juist leuk is om wat meer mannen in de groep te hebben, aanmelden dus jongens.

 

Te oud...?

Welnee, momenteel hebben we meer dan 40 actieve leden. 

 

Informatie

Voor meer informatie neem contact op met Ine Verhoeven.

 

Clubreglement

Klik op de volgende link voor het Clubreglement