Linedanceclub

linedancelogo

The Black Cherry Dancers

Na veel enthousiaste reacties op de demonstratieavond "Dansen in de Vliegert" is een cursus linedancing georganiseerd. Deze startte 8 februari 2007 met 20 deelnemers. Unaniem en enthousiast hebben de deelnemers besloten vanaf 29 maart 2007 als club door te gaan onder de naam 'The Black Cherry Dancers', de Engelse vertaling van de Zwarte Kersen Dansers. Inmiddels is de linedanceclub gegroeid naar meer dan 40 leden.

Wanneer en waar

Maandagmiddag van 13.30 tot 15.00 en donderdagavond van 19.00 tot 22.00 uur in De Vliegert oefenen we de verschillende dansen en leren af en toe weer een nieuwe dans bij.

 

Workshop

Op woensdagmiddag 26 september zal er een workshop linedancen zijn in De Vliegert, aanvang 13.00.

 

linedancer

Wat is linedancen

Wekelijks oefenen we allerlei dansfiguren en voeren we verschillende dansen uit op het ritme van gezellige westernmuziek. Moeilijk? Niet echt, onder de deskundige leiding van onze instructeur leren we de figuren heel snel. 

 

Waarom

Linedancen is buitengewoon goed voor je lichamelijke conditie en je geestelijk welzijn. En we lachen wel heel wat af als we er een nieuwe dans bij leren. Maar ook de gezelligheid vinden we heel belangrijk en die is er beslist in onze groep. 

 

Demonstraties

Het is verbazingwekkend wat we in de korte tijd van de cursus hebben geleerd. Regelmatig worden er bij verschillende evenementen demonstraties gegeven in De Vliegert. Ook zijn er uitwisselingen met andere groepen. 


Nieuwe leden zijn van harte welkom

Kom vrijblijvend eens kijken en als je wilt een avond meedoen als de club oefent.
We merken dat de 'kersenplukkende' mannen wat meer schroom hebben om mee te doen, terwijl het juist leuk is om wat meer mannen in de groep te hebben, aanmelden dus jongens.
Voor meer informatie kun je bellen: tel. 0492-667125.

 

no entry

Clubreglement

Het clubreglement is niet meer beschikbaar om de privacy van het bestuur te waarborgen.

 

blackcherrydancers 2017 a

10-jarig jubileum

De foto is gemaakt tijdens de viering van het 10-jarig jubileum op 18 maart 2017.